Wild toro spelautomat

Wild Toro från ELK Studios lanserades i slutet av 2016 och kom året därefter att bli utnämnt årets spel på EGR Operator Awards 2017. Spelautomaten bjuder på ett Spanien-inspirerat tema där man kastas in i den eviga kampen mellan matadoren och tjuren.

Med 5 hjul, 4 rullar och hela 178 vinstlinjersom bjuder på olika sätt att vinna är detta en verkligt gastkramande slot. Tack vare RTP på 96.4% har man som spelare verkligen en rättvis chans till vinst.

Wild toro recension

Grafiken är väldigt mjuk och tilltalande och spelautomatens ljudspår får adrenalinet att flöda. Det är även detta som gjort Wild Toro till en populär slot. Till skillnad från i verkliga livet så presenteras tjuren som hjälte, och matadoren som en lömsk filur.

Spännande funktioner så som walking wilds, respins och free spins gör att upplevelsen förblir spännande. Jackpotten är däremot inte progressiv, vilket gör att detta främst är ett alternativ för den som vill få en enkel väg till flera mindre vinster.

Spännande funktioner som håller tempot uppe:

  • Walking wilds är en särskild funktion som gör att tjuren flyttar sig från vänster skärmhalv till höger, vilket bjuder på extra chanser att vinna.
  • Respin och freespin kan aktiveras om man lyckas få tre matadorsymboler.
  • Bonusspelet är förmodligen den mest unika funktionen. När man aktiverat denna omgång attackerar tjuren spelplanen och omvandlar symboler till wildcards.

Wild Toro vinnare har inte blivit allt för omtalade. Förmodligen då det oftast är de progressiva spelautomaterna som får mest uppmärksamhet. Men trots detta bjuder slotten på bra casino och tack vare sin RTP även rättvisa möjligheter till vinst.

Detta är en slot som måste upplevas. Grafiskt är den verkligen något utöver det vanliga, och den enorma mängden vinstlinjer gör att man har relativt stora chanser att få avkastning. Helt klart ett av ELK Studios flaggskepp.